Praktijkinformatie

Directe Toegankelijkheid

Wist je dat je ook rechtstreeks een afspraak kunt maken, zonder verwijzing van de huisarts of specialist? Dit heet 'Directe Toegankelijkheid Oefentherapie'. Als je wel bent doorverwezen, neem dan jouw verwijsbrief mee naar het intakegesprek.

Openingstijden

De praktijk is op iedere woensdag en donderdag geopend. Er is geen wachtlijst. Het eerste intakegesprek duurt 40 minuten, de daaropvolgende behandelingen duren 30 minuten.

Meenemen naar behandeling

Tijdens het eerste contact worden ook jouw persoonlijke gegevens geregistreerd. Wil je daarom jouw identiteitskaart of paspoort meenemen? Wanneer je in het bezit bent van een verwijsbrief neem je deze ook mee. In het belang van het lichamelijk onderzoek zal je gevraagd worden je tot op jouw ondergoed uit te kleden. Mocht je dit onprettig vinden is een strak hemd en sportbroek/legging ook een optie. Dit is meestal alleen tijdens de 1e behandeling. Het is prettig als je een eigen handdoek mee neemt om op te liggen tijdens het oefenen.

Bereikbaarheid

De praktijk is met de auto goed bereikbaar. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur en in de direct omgeving. 

Afzeggen

Als je onverhoopt een afspraak af moet zeggen, wil je dat dan minimaal 24 uur van te voren doen? Dan ben ik in staat om de gereserveerde tijd op andere wijze te benutten. Een te laat afgemelde afspraak zal in rekening worden gebracht.

Meer praktijkinformatie