Praktijkinformatie

Directe Toegankelijkheid

Wist je dat je ook rechtstreeks een afspraak kunt maken, zonder verwijzing van de huisarts of specialist? Dit heet 'Directe Toegankelijkheid Oefentherapie'. Als je wel bent doorverwezen, neem dan jouw verwijsbrief mee naar het intakegesprek.

Openingstijden

De praktijk is op iedere dinsdag en woensdag geopend. Een behandeling duurt 25 minuten.

Aanmeldformulier

Je kunt het aanmeldformulier gebruiken voor de eerste afspraak. Wanneer vooraf zoveel mogelijk gegevens worden ingevuld, kan ik je sneller helpen tijdens het eerste bezoek. 

Meenemen naar behandeling

Als je het aanmeldformulier nog niet hebt kunnen invullen voor het eerste bezoek, worden jouw persoonlijke gegevens geregistreerd. Wil je daarom jouw identiteitskaart of paspoort meenemen? Wanneer je in het bezit bent van een verwijsbrief neem je deze ook mee. In het belang van het lichamelijk onderzoek zal je gevraagd worden je tot op jouw ondergoed uit te kleden. Mocht je dit onprettig vinden is een strak hemd en sportbroek/legging ook een optie. Dit is meestal alleen tijdens de 1e behandeling. 

Bereikbaarheid

Bereikbaar op werkmobiel op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur op 06 302 949 86. Als ik behandel neem ik de telefoon niet op, spreek een boodschap in, stuur een bericht of mail mij, zodat ik later kan reageren. E-mail adres: info@oefentherapietexel.nl.

Afzeggen of verzetten

Natuurlijk kan het voorkomen dat je, om welke reden dan ook, een gemaakte afspraak moet verzetten of afzeggen. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week via de mail, het antwoordapparaat of per SMS / Whatsapp. Doe dit ruim van tevoren, maar minimaal 24 uur voor de feitelijk gemaakte afspraak. Dan kan ik de voor jou gereserveerde tijd anders invullen. Een te laat afgemelde afspraak zal in rekening worden gebracht.

Parkeren

De praktijk is gelegen in het centrum van Den Burg. Voor de praktijk zijn parkeerplekken beschikbaar. Je kunt een parkeerkaart die in de praktijk ligt gebruiken. 

Meer praktijkinformatie