Marleen Tromp: oefentherapeut op Texel

45effe_63ba9d30cdc34887bb0311ebc8786f88.jpeg

45effe_72706fff4c304b31b901f98a0ae7aaa3.jpeg

Werkervaring Marleen Tromp

Marleen Tromp, jouw oefentherapeut

Naast mijn studie en cursussen heb ik veel werkervaring opgedaan in Utrecht en vervolgens ook in Groningen. Daar heb ik mijn eigen praktijk opgezet en vier jaar ontwikkeld tot een goed lopend bedrijf.

In de periode dat ik in Groningen werkzaam was, heb ik veel samen gewerkt met specialisten van het Universitair Medisch Centrum Groningen, fysio- en manueeltherapeuten, podoloog, psycholoog en sportbedrijven.

Persoonlijk

Als geboren en getogen Texelse bleef het eiland trekken en heb ik in 2016 mijn praktijk in Groningen verwisseld voor een praktijk op Texel. Voor mij is mijn werk een leuke en uitdagende combinatie van contact met mensen, therapie geven, bedrijfsvoeren en actief bezig zijn. Samen met mijn vriend ben ik regelmatig op het water te vinden in een zeilboot of catamaran.

Opleiding

  • Bachelor Oefentherapie Cesar
  • Sportoefentherapeut
  • Werkplek adviseur

Kwaliteit

Oefentherapie Texel is aangesloten bij de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) en is geregistreerd lid van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Door werkervaring en cursussen ben en blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

"Vanaf het eerste contact zijn mijn rugklachten serieus aangepakt. Na een paar behandelingen kan ik zeggen dat het goed gaat. Marleen let op details en geeft je handvatten om het in de praktijk toe te passen. Ze zorgt steeds voor de juiste tips."
Augustus 2017, Ronald