Marleen Tromp: oefentherapeut op Texel

Marleen van der Kuijl - Tromp Texel.JPG

Werkervaring

Marleen van der Kuijl-Tromp, jouw oefentherapeut

Naast mijn studie en cursussen heb ik veel werkervaring opgedaan in Utrecht en vervolgens ook in Groningen. Daar heb ik mijn eigen praktijk opgezet en vier jaar ontwikkeld tot een goed lopend bedrijf.

In de periode dat ik in Groningen werkzaam was, heb ik veel samen gewerkt met specialisten van het Universitair Medisch Centrum Groningen, fysio- en manueeltherapeuten, podoloog, psycholoog en sportbedrijven.

Ondertussen werk ik 5 jaar op Texel en mijn werk is heel divers. Naast het individuele behandelen in de praktijk geef ik advies en werkplektrainingen voor bedrijven en verschillende groepslessen als Cesar Fit, Zwanger, Gezond & Fit en Pilates voor Mannen.

Persoonlijk

Als geboren en getogen Texelse bleef het eiland trekken en ik heb dan ook in 2016 mijn praktijk in Groningen verwisseld voor een praktijk op Texel. Voor mij is mijn werk een leuke en uitdagende combinatie van contact met mensen, therapie geven, bedrijfsvoeren en actief bezig zijn. Samen met mijn man en onze dochter en zoon ben ik regelmatig op het water te vinden op een zeilboot.

Opleiding & cursussen

  • Bachelor HBO Oefentherapie Cesar
  • Cursussen gericht op bekken en bekkenbodem
  • Cursussen rondom zwangerschap
  • Complexiteit van de lage rug
  • Werkplek adviseur
  • Gedragsverandering bij cliënten
  • Stress en ontspanning
  • Pilates Trainer

Kwaliteit

Oefentherapie Texel is aangesloten bij de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) en is geregistreerd lid van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Door werkervaring en cursussen ben en blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

"Vanaf het eerste contact zijn mijn rugklachten serieus aangepakt. Na een paar behandelingen kan ik zeggen dat het goed gaat. Marleen let op details en geeft je handvatten om het in de praktijk toe te passen. Ze zorgt steeds voor de juiste tips."
Augustus 2019, Ronald