Nieuws

 

Verhuizing praktijk

8 april 2022

Na 2 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij Synergy Texel ga ik nu verhuizen. Vanaf 12 april 2022 zal ik namelijk in het pand van Fysio Burgwal huisvesten. Ook daar zal ik weer samenwerken met vakmensen van verschillende disciplines. Hierdoor kan er wederom een totaalpakket worden aangeboden en kunnen we veel verschillende klachten oplossen. Kortom: ik heb er zin in!

Hoera, een zoon! Jurre

2 september 2021

''De zee fluistert zachtjes je naam, in de golven kun je het horen. De zon komt stralend op, omdat jij bent geboren! Jurre Pieter Laurens is geboren op 2 september om 12.58 uur en woog 3500 gram. We zijn dolgelukkig met de geboorte van onze zoon. En Suzan is zo'n trotse grote zus.

 

Zwangerschapsverlof en waarneming

12 juli 2021

Sinds deze week is mijn zwangerschapsverlof ingegaan. Het aftellen tot begin september kan beginnen! Vanaf begin januari 2022 zal ik weer starten in de praktijk.  Gedurende deze periode neemt Oefentherapeut Mensendieck, Denise Barhorst mijn werkzaamheden over. Ik vertrouw mijn praktijk met een gerust hart aan Denise toe! Zij is bereikbaar via de vertrouwde contactgegevens van Oefentherapie Texel. 

       

 

Hoera, een dochter! Suzan

13 september 2019

''De zon ging harder stralen, de zee kleurde blauwer dan blauw, de wind danste met de wolken en dat allemaal door jou.''
We zijn zo dankbaar, trots en gelukkig met onze mooie lieve dochter. Haar naam is Suzan Anna en noemen haar Suzan. Ze is 13 september 2019 om 13.38 uur geboren en woog 3090 gram. Het gaat goed met ons en genieten volop!