Nieuws

Zwangerschapsverlof en waarneming

12 juli 2021

Sinds deze week is mijn zwangerschapsverlof ingegaan. Het aftellen tot begin september kan beginnen! Vanaf begin januari 2022 zal ik weer starten in de praktijk.  Gedurende deze periode neemt Oefentherapeut Mensendieck, Denise Barhorst mijn werkzaamheden over. Ik vertrouw mijn praktijk met een gerust hart aan Denise toe! Zij is bereikbaar via de vertrouwde contactgegevens van Oefentherapie Texel. 

 

Verhuizing praktijk

1 februari 2020

Na 3 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij Fysio Team Texel ga ik nu verhuizen. Vanaf 1 februari 2020 zal ik namelijk in het pand van Synergy Texel huisvesten. Het nieuwe pand biedt een ruime, moderne behandelkamer, een fitnessruimte en een verwarmd zwembad. Ook daar zal ik weer samenwerken met vakmensen van verschillende disciplines. Hierdoor kan er wederom een totaalpakket worden aangeboden en kunnen we veel verschillende klachten oplossen. Kortom: ik heb er zin in!

zwembad.jpg    wachtkamer.jpg   buiten.jpg

 

Hoera, een dochter! Suzan

13 september 2019

''De zon ging harder stralen, de zee kleurde blauwer dan blauw, de wind danste met de wolken en dat allemaal door jou.''
We zijn zo dankbaar, trots en gelukkig met onze mooie lieve dochter. Haar naam is Suzan Anna en noemen haar Suzan. Ze is 13 september 2019 om 13.38 uur geboren en woog 3090 gram. Het gaat goed met ons en genieten volop!